WAT DOEN WE

WAT DOEN WE...


CROSSMEDIALE (AV)PRODUCTIES


STORYBEATS produceert onder andere opdrachtfilms en eventregistraties voor CItyLab010 en NPRZ van de Gemeente Rotterdam. Studenten van Albeda Muzikant Producer leveren hiervoor soundtracks. De studenten krijgen professionele begeleiding van Cindy Mirande van STORYBEATS. Afhankelijk van de opdracht, zet zij haar netwerk van studenten én seniors in.

ONZE PROJECTEN


BERINI IS BACK


Opdrachtgever: DE NIEUWSPEPER

(branded content)

SCIENCE BATTLE


Opdrachtgever: CITYLAB010

(portret / event registratie)

BLUEFOODFESTIVAL & BROODNODIG


Opdrachtgever: CITYLAB010

(portret / event registratie)

Vliegende start voor mediatalent


STORYBEATS werkt aan een soepele aansluiting op de beroepspraktijk. 

Vaste banen in de media zijn schaars en om zelf opdrachten binnen te halen, heb je ervaring en contacten nodig. Je moet niet alleen creatief zijn, maar ook sociaal vaardig zijn en ondernemerskwaliteiten ontwikkelen. 

Dat leer je het beste in de praktijk. Werkervaring en netwerk vormen de sleutels tot een levensvatbaar bestaan als mediaprofessional. Daarom biedt STORYBEATS met haar platform en interdisciplinaire leer/werknetwerk mediatalent opdrachten en professionele begeleiding.

 

Investeren in talent en onderwijs


Organisaties die willen investeren in talentontwikkeling kunnen door ons gecoached en geselecteerd mediatalent opdrachten uit laten voeren. Dit is een uitkomst voor bedrijven die geen capaciteit kunnen vrijmaken om een stagiaire voor langere tijd te begeleiden. STORYBEATS neemt de begeleiding van de studenten uit handen en maakt verrassende en creatieve mediaproducties met veelbelovend talent.


Opleidingen bieden we extra ondersteuning bij het ontwikkelen van onder-nemersvaardigheden van studenten met coaching on the job. De losse opdrachten vormen een nuttige aanvulling op het stagesysteem en bevorderen de aansluiting van het onderwijs op de beroepspraktijk. STORYBEATS verbindt studenten afkomstig vanuit verschillende disciplines en opleidingen en versterkt zo de onderlinge kruisbestuiving en hun toekomstige netwerk.

CONTENT & DISTRIBUTIE

 

De crossmediale content komt uiteraard ter beschikking van de opdrachtgever. In overleg met redactie en sales van Metro/De Nieuwspeper kan aanvullende redactionele of branded content worden geproduceerd en geplaatst in de krant of online.

TROSSEN LOS


Opdrachtgever: CITYLAB010


(eventregistratie)


DE CROOZE EXPERIENCE


Opdrachtgever: De Nieuwspeper

(Videoreportage)


STORYBEATS talent:

Camera + edit: Yasin Maddamin

UITDAGENDE TIJDEN VOOR PLANNENMAKERS


Opdrachtgever: CITYLAB010

(reportage / event registratie)


STORYBEATS talent:

Camera + edit:Wijnand Groenen

Reporter: Nigel Hasselman

SAMEN BOUWEN AAN DE STAD


Opdrachtgever: CITYLAB010

(videoreportage)

 

STORYBEATS talent:

Camera + edit: Christian Groot

Presentatie: Charlotte Rietbergen

Soundtrack: Tom Schoone

Wasted


Korte drama film (2017)


Het professionele netwerk van mediaprofessionals van StoryBeats produceerde deze korte film in het kader van 48 HOUR PROJECT ROTTERDAM

Copyright ©2017

All Rights Reserved.

NIEUWS en UPDATES


DEEL


LEER/WERKNETWERK/AGENCY


VOOR MEDIATALENT